Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Casa de lloguer al centre de Badalona / Badalona

1.550 €
Referencia: 2107

Descripción

Espectacular pis tipus tríplex al barri de Casagemes, a tocar amb el carrer Prim.

L´immoble té 145m2 distribuïts en un primer pis on es troba un gran saló de 35m2 molt lluminós, amb calefacció, parquet i sortida al porxo (15m2)amb boniques vistes al badiu, una àmplia i moderna cuina (17m2) amb espai per una taula gran per menjar o sopar una família i un petit balconet amb una taula amb 2 cadires per poder esmorzar al sol amb bona companyia. També es troba un bany amb plat de dutxa.

Sortint pel menjador i baixant per unes escales accedim al bonic i solejat jardí d´uns 110m2 que ens porta a una habitació polivalent (15m2)on podem posar un despatx, sala de jocs, traster, etc.

A la segona planta hi trobem les habitacions, 3 són dobles i 1 individual, totes amb parquet, calefacció i són exteriors. Hi ha 2 habitacions amb accés a un balcó amb vistes al pati i molt sol a les tardes. El bany és de 4 peces i te banyera.

Pujant unes escales es troben les golfes (30m2), càlida i espaiosa, amb parquet, calefacció i un espai independent per posar un bany o petita cuina, les golfes donen accés a la terrassa/solarium de 20m2 orientada a mar i molt sol als matins.

Un pis ideal per a una família que desitgi viure còmodament al centre de la ciutat, en una zona tranquil.la i ben comunicada amb els transports públics, a 5 minuts de la platja i rodejat del necessari per al dia a dia.

 

Superfície edificada 145
Superfície m² 145
Núm. habitacions 4
Núm. habitacions dobles 3
Núm. habitacions individuals 1
Núm. banys 2
Estat cuina molt bon estat
Estat banys molt bon estat
Conservació ben conservat
Terres parquet
Fusteria exterior alumini
Aire Condicionat si
Calefacció si
Balcons si
Pati si, gran
Terrassa si, gran
Jardí Privat si
Sol tot el dia
Alçada real 1
Any Construcció 1986
Moblat no
Habitació de rentada i planxa si
Safareig si
Parquet si
Plat de dutxa si
Superfície cuina 17
Superfície jardí 110
Superfície sala 35
Superfície terrasses 15+6+6
Traster si

Compartir anuncio