Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Casa de Lloguer a Montigalà / Badalona

2.500 €
Referencia: 2149

Descripción

Espectacular casa unifamiliar de 300m2 a Montigalà, totalment reformada.

A la primera planta es troba una àmplia cuina totalment reformada, amb electrodomèstics per estrenar, sortida independent a una terrassa de 15m2 i un petit servei de cortesia.

Gran saló/menjador molt lluminós, persiana elèctrica, aire condicionat i calefacció, sortida al gran i preciós pati, tot reformat, amb barbacoa d´obra per estrenar i sol gran part del dia.

Pujant al segon pis ens trobem amb un bany de 3 peces i plat de dutxa, dues habitacions dobles, exteriors, les dues amb armari encastat i sol als matins, una gran habitació tipus suite amb ampli vestidor i espaiós bany de 4 peces i plat de dutxa, també hi trobem un petit balcó. Totes les habitacions disposen d´aire condicionat per split i calefacció.

A la tercera planta es troben les golfes de 35m2, ideal per a una sala de jocs, sala de cine, despatx o un altra habitació més.Té una sortida a una àmplia terrassa amb sol tot el dia.

A peu de carrer hi ha el pàrquing independent on i caben dos cotxes grans i un traster.

La casa està totalment reformada, amb cuina equipada, alumini, aire condicionat, calefacció, pàrquing, traster, balcó, terrassa i pati.

Una casa unifamiliar ideal per a una família que busqui viure en un lloc tranquil, al costat de la muntanya, amb parcs per passejar o sortir amb la bici i que estigui a 5minuts en cotxe del centre de Badalona, ben comunicat amb la B-20 i a 3 minuts del centre comercial Montigalà. 

Superfície edificada 300
Superfície m² 300
Núm. habitacions 3
Núm. habitacions dobles 2
Núm. suites 1
Núm. banys 2
Núm. lavabos 1
Estat cuina Nova
Estat banys Nou
Estat lavabo perfecte estat
Conservació Perfecte estat
Conservació A estrenar
Terres Imitació parquet
Terres ceràmica i parquet
Fusteria exterior alumini
Aire Condicionat si
Calefacció si
Balcons si
Pati si
Terrassa si
Sol tot el dia
Any Construcció 2000
Moblat semi moblat
Moblat no
Cuina equipada si
Forn si
Lavadora si
Microondas si
Nevera si
Pàrquing si, gran
Persianes electricas
Traster si

Compartir anuncio