Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

pis de lloguer a Casagemes / Badalona

1.500 €
Referencia: 2225

Descripción

Espectacular pis reformat al popular barri de Casagemes, al carrer Sant Bru.

L´habitatge és un primer pis real sense ascensor, disposa de dues plantes, a la primera hi trobem una habitació doble i un altre individual, les dues exteriors i amb balcó amb sol als matins. Ampli bany de 4 peces amb banyera, espaiosa cuina de 15m2 amb nevera, forn, microones, rentaplats i zona de safareig amb rentadora i eixugadora.

Gran menjador de 30m2 amb aire condicionat i bomba de calor, sortida a un balcó de 10m2 amb espai suficient per posar taula amb cadires i fantàstiques vistes als badius i al parc de Can Solei.

Unes boniques escales ens porten al segon pis on es troba una sala polivalent on li podem posar un despatx, sala de joc o un segon menjador, un bany complet amb plat de dutxa, dues habitacions dobles i un traster.

Un pis preciós, lluminós, amb espai de sobres per a una família que vulgui viure amb les comoditats com aire condicionat, calefacció, grans habitacions, traster, tot reformat amb un bonic balcó, situat en un barri tranquil, a 5 minuts de la platja, a 8 minuts del metro Pompeu Fabra i rodejat de botigues, supermercats, col·legis, parcs espectaculars i tot el necessari per fer més còmode el dia a dia.

 

 

Superfície edificada 110
Superfície edificada 168
Superfície m² 168
Superfície m² 110
Núm. habitacions 4
Núm. habitacions dobles 3
Núm. habitacions individuals 1
Núm. banys 2
Estat cuina molt bon estat
Estat banys molt bon estat
Ascensor no
Conservació molt ben conservat
Terres gres
Fusteria exterior alumini
Aire Condicionat si
Aire Condicionat no
Calefacció si
Balcons si 2
Sol tardes
Alçada real 1
Any Construcció 1800 reformat 2000
Moblat no
Cuina equipada si
Forn si
Safareig si
Lavadora si
Microondas si
Nevera si
S'accepten mascotes no

Compartir anuncio