Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Espectacular pis de grans dimensions al centre de Badalona / Badalona

750.000 €
Referencia: 2388

Descripción

Vols viure en un pis de les dimensions d'una casa?

Habitatge de 190 m² + 30 m² de balcons totalment reformats. En ple centre i amb plaça d'aparcament i traster. Gran saló, menjador, cuina independent, 5 habitacions (suite, tres dobles i servei) i tres banys complets.

La distribució del pis s'accedeix per un gran rebedor, a l'esquerra entrem en un gran saló-menjador d'aproximadament 50 m² amb una bonica terrassa orientada a mar de bones dimensions, el saló és de dos ambients, saló i menjador connectat amb accés independent a una gran cuina office amb safareig i zona d'aigües. Una habitació completa amb bany. La zona de dormitori s'accedeix des del gran rebedor a la dreta, un gran passadís on ens trobem un bany complet seguit de dues habitacions dobles, un altre bany i una altra habitació doble, arribem a l'habitació principal amb bany inclòs. Totes les habitacions tenen molta llum, són exteriors i són dobles i d'àmplies dimensions. El pis disposa d'una àmplia plaça d'aparcament, així com, d'un gran traster en la planta baixa de l'immoble.
Terres de parquet, aire condicionat, calefacció, cuina i banys reformats en 2.015, finestres d'alumini amb climalit, xemeneia, bones vistes, totalment exterior i molt de sol.

Es tracta d'una finca exclusiva i senyorial, molt tranquil·la, orientada a sud, amb immillorables qualitats i única per dimensions i zona a Badalona amb la ITE passada.

Quant a ubicació, l'habitatge es troba molt cèntric a Badalona (en la zona museu de Badalona), al costat de tots els serveis públics com a tren, metre, bus i la C31 a 2 minuts amb cotxe, al costat de les millors escoles i de diversos parcs i a 5 minuts de la platja, és a prop tota mena de botigues i supermercats, també té al costat la plaça vella de Badalona.

Superfície edificada 250
Superfície m² 190
Núm. habitacions 5
Núm. habitacions dobles 4
Núm. suites 1
Núm. banys 3
Estat cuina reformada
Estat banys reformats
Ascensor si
Conservació molt bona
Terres parquet i gres
Fusteria exterior alumini
Finestres climalit
Aire Condicionat si
Calefacció si
Balcons si gran
Sol molt
Vistes a ciutat
Armaris empotrats
Pàrquing inclòs
Parquet si
Persianes si
Suitte amb bany si
Superfície cuina 20
Superfície sala 50
Superfície terrasses 30

Compartir anuncio