Tel: 93 387 31 42 ES | CAT

Casa de grans dimensions al carrer Prim / Badalona

680.000 €
Referencia: 2504 234 m2 7 habitacions 3 banys

Descripción

Casa en una de les zones més valorades i conegudes de Badalona, ​​en ple del centre de la ciutat a tocar de la rambla de Badalona, ideal per a algú que estigui buscant al centre una casa de grans dimensions. La parcel·la és de 121 m² i té una façana de 5 metres.

La casa va ser reformada el 1975, estructuralment està impecable i quant a acabats està en bon estat de conservació encara que necessita alguna actualització. Està formada per tres plantes (planta baixa més dues) i un soterrani. La casa té ascensor que arriba a les 3 plantes del habitatge, disposa de calefacció per radiadors, aire condicionat amb diversos splits, finestres d'alumini amb doble vidre. Té molta llum tant per les dues façanes com gràcies a un espai interior que dona lluminositat a la part central.

A la planta baixa, hi ha la zona de dia, amb una habitació convertible en garatge a l'entrada, un lavabo de cortesia, un gran distribuïdor i un gran saló menjador i una cuina independent, tots dos, amb sortida al pati principal de l'habitatge, que té accés a través d'unes escales exteriors a la terrassa de la primera planta.

A la primera planta disposem de tres habitacions, dues dobles molt grans, un bany amb plat de dutxa i una completíssima suite de 25 m² amb bany, vestidor i armari encastat. Hi ha una terrassa a la qual s'accedeix des del pati de la planta baixa, però que se li podria donar sortida des de la suite.

A la darrera planta, hi ha tres habitacions més (una triple o sala jocs, una doble i una altra individual), un bany complet amb banyera i una sala d'aigües per a rentadora, assecadora, etc. També hi ha una terrassa de 20 m².

Una bona oportunitat per poder viure al centre de la ciutat.

Superfície edificada 282
Superfície m² 234
Núm. habitacions 7
Núm. habitacions dobles 5
Núm. habitacions individuals 1
Núm. suites 1
Núm. banys 3
Núm. lavabos 1
Estat cuina molt ben conservada
Estat banys molt ben conservats
Estat lavabo ben conservat
Ascensor si interior
Conservació bona
Terres parquet i rajola
Fusteria exterior alumini
Finestres doble vidre
Aire Condicionat splits menjador i habitacions
Calefacció per radiadors
Balcons si
Pati si
Terrassa si
Sol moltíssim
Any Construcció 1900
Qualitat bona
Fusteria interior fusta noble
Metres façana 5 metres
Plantes baix nivell carrer 1
Plantes sobre nivell carrer 3
Suitte amb bany si
Superfície cuina 14
Superfície jardí 18
Superfície sala 40
Superfície terrasses 20

Compartir anuncio